HomeNieuwsLifestyleDit zijn de vijf meest clichématige tatoeages

Dit zijn de vijf meest clichématige tatoeages

Mensen zetten een tattoo op hun lijf om zichzelf uit te drukken, maar vaak zijn ze daar niet zo origineel in. Er zijn een paar lichaamsversieringen die regelmatig terugkomen. Deze tattoeages raden tattoo-artiesten je af omdat ze niet echt origineel meer zijn.

Jij mag dan wel apetrots zijn op je tattoo, vaak is iemand anders al op exact hetzelfde idee gekomen. Een aantal tattoo-artiesten gaven een inkijk in hun praktijk in The Independent, en vertellen je welke tattoo niet echt origineel is.

1. Gruzi-elementen van Harry Potter

De Gruzi-elementen of ‘Deathly Hallows’ bestaan uit een driehoekje, een cirkel en een lijn. Als je geen Harry Potter-fan bent, hoor je het nu in Keulen donderen. Dat is exact waarom menig fan voor zo’n tattoo kiest, al ben je dus niet zo uniek met deze tekening.

 

Tattoo number 4. ✅ #harrypotter #potterhead #deathlyhallowstattoo #tattoo #love

A post shared by Paige Butler (@paige_butler_) on

2. Toeristische bezienswaardigheden

Ja, je mag trots zijn op het feit dat je de Eiffeltoren hebt beklommen, maar zet de toren alsjeblieft niet op je lijf. Tattoo-artiesten komen vaak mensen tegen die het Vrijheidsbeeld of de Big Ben op hun bil willen. Grote kans dus dat jouw toren of kathedraal al op iemand anders zijn lichaam staat, zij het in een iets of wat andere vorm.

 

 

3. Vingertatoeages

Vingertatoeages lijken een goed idee, maar ze zijn heel zichtbaar. Daarnaast verdwijnen ze ook snel van je vinger. Veel tatoeëerders weigeren ook zo’n vingertekening te zetten, net omdat ze zo snel weer verdwijnt door de wrijving.

#finger #fingertattoo #peace #love #tinytattoo

A post shared by Guru tattoos (@gurutattoos) on

 

4. Alles wat je vindt op Pinterest

Veel mensen zoeken hun inspiratie op internet, en dan krijg je natuurlijk vaak dezelfde tattoos. Dus nee, een solsleutel, een roos of een oneindigheidsteken zijn redelijk afgezaagd.

 

 

5. De naam van je kind

Oké ja, je kind is dan wel uniek, de naam van je kleine spruit laten tatoeëeren dan weer absoluut niet. Zoek een tekening of een associatie die aan de voortzetting van je genenpoel doet denken, maar ga niet voor de naam van je baby.

Het bericht Dit zijn de vijf meest clichématige tatoeages verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels