HomeNieuwsLifestyleDit bedrijf verhuurt mini-ezels die drankjes uitdelen op feestjes

Dit bedrijf verhuurt mini-ezels die drankjes uitdelen op feestjes

Als je momenteel nog op zoek bent naar leuke ideetjes voor je huwelijksfeest, is dit misschien wel iets voor jou. Een Amerikaans bedrijf verhuurt namelijk twee kleine ezels die rondwandelen met drank op feestpartijen. 

Little Burro Events in Californië biedt klanten de mogelijkheid om hun twee ezels, Zoey en Burrito, in te huren. De kleine dieren dragen zadeltassen waarmee ze rondwandelen op feesten als volleerde obers. Maximaal 90 minuten lang voorzien ze de speciale gelegenheid van heerlijke verfrissingen.

“Met hun volgzame karakter en aanbiddelijke persoonlijkheden toveren de miniatuurezels een event om tot een gedenkwaardige en speciale gebeurtenis. Ze zijn leuk uitgedost en klaar om je hart te stelen”, staat er te lezen op de site van het bedrijf.

Voorzorg

Maar natuurlijk is het gebruik van dierenarbeid niet goedkoop. Als je één van de twee dieren wil, kost het je omgerekend zo’n 900 euro voor een uur of 1.300 euro voor 90 minuten. Als je zowel Zoey én Burrito’s diensten inhuurt kost dat je 1.800 euro per uur en 2.700 euro voor 90 minuten.

Twee echte obers vergezellen de ezels om hen te helpen bij het uitdelen van drankjes, foto’s te nemen met gasten en vragen te beantwoorden over de beestjes. Ze kunnen doorgaans de helft van hun eigen gewicht dragen, maar het bedrijf beperkt uit voorzorg de zadeltassen tot 20 kilogram. Daarnaast dragen ze ook een speciale zak zodat ze hun behoefte niet op de dansvloer doen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Bubbles onboard & ready to mingle  #champagneburro #weddingburro #napawedding

Une publication partagée par Little Burro Events (@littleburroevents) le

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Bubbles, Burros & Elegance ✨ ✨ @meadowoodnapavalley #weddinginspo #napa #champagne

Une publication partagée par Little Burro Events (@littleburroevents) le

Het bericht Dit bedrijf verhuurt mini-ezels die drankjes uitdelen op feestjes verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels