HomeNieuwsLifestyleDeze vijf beloftes moet je als twintiger maken

Deze vijf beloftes moet je als twintiger maken

Als twintiger beleef je waarschijnlijk de meeste hoogte-en dieptepunten van je leven. Je studeert af, je gaat voor het eerste alleen wonen, je krijgt je eerste serieuze relatie. Er gebeuren veel grote veranderingen in deze periode. Tijd om vijf dingen aan jezelf te beloven voor je aan een nieuwe levensfase begint. 

Zeg ja tegen nieuwe avonturen 

Comfort en gewoonte houdt ons vaak tegen om nieuwe dingen uit te proberen. Maar achteraf krijgen we spijt dat we bijvoorbeeld niet die verre reis hebben gemaakt of die toch sprong in het diepe hebben gewaagd. Door vaker ‘ja’ te zeggen, worden we positief verrast.

Leer van je fouten 

Het is perfect normaal om fouten te maken. Alleen zo kan je lessen leren voor de toekomst. Zonder de mislukkingen, zouden er ook geen nieuwe opportuniteiten op je pad komen.

Ga regelmatig op reis 

Heb je nog geen huis, man en kinderen? Trek er dan regelmatig op uit. Kies voor het avontuur en ontdek zoveel mogelijk van de wereld. Je kan nooit genoeg herinneringen creëren. Je zal later nog genoeg verplichtingen hebben.

Toon je emoties 

Voel je je slecht? Krop dan niet alles op. Deel je frustraties met een vriendin. Je zal zien dat je je nadien veel beter voelt. Het leven is te kort om ongelukkig rond te lopen.

Verzorg jezelf goed

Gezonde voeding, voldoende nachtrust en weinig stress doen wonderen voor je lichaam. Leg jezelf dus op tijd en stond in de watten.

Het bericht Deze vijf beloftes moet je als twintiger maken verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels