HomeNieuwsLifestyleDeze strandhut ziet er normaal uit, tot je de binnenkant ziet

Deze strandhut ziet er normaal uit, tot je de binnenkant ziet

Normaal gezien zijn strandhutjes erg handig om je gerief in op te bergen of je in om te kleden. Dit exemplaar gaat echter een pak verder.

Mocht je binnenkort toevallig rondhangen op het Coromandelstrand in Nieuw-Zeeland, dan bestaat de kans dat je onderstaande ultieme strandhut tegenkomt. Eigenlijk is het veel meer dan een strandhut alleen, er kan immers een gezin van vijf mensen in wonen. De constructie van 40m² werd ontworpen door Crosson Architects, een team van architecten uit Auckland.

Zomer- en winterklaar

In het huisje bevinden zich een keuken, een eetkamer, een leefruimte, een badkamer en twee slaapruimtes. De voorkant kan volledig opengeklapt worden, zodat het in de zomer bescherming biedt tegen de zon en in de winter de zon binnenlaat. De ‘hut’ beschikt ook over een complex wateropvangsysteem dat regenwater omzet tot drinkbaar water of proper water om je mee te wassen.

Het volledige bouwwerk steunt op twee enorme balken, waardoor het kan verplaatst worden. Oh ja, en het prachtige uitzicht op zee krijg je er gratis bij.

Foto: crosson.co
Foto: crosson.co
Foto: crosson.co
Foto: crosson.co

Het bericht Deze strandhut ziet er normaal uit, tot je de binnenkant ziet verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels