HomeNieuwsLifestyleDeze scrub van koffie is de hemel voor je huid

Deze scrub van koffie is de hemel voor je huid

Ben je op zoek naar een nieuwe scrub? Probeer dan eens de Original Coffee Scrub van Frank Body. Het ruikt naar een bakje troost en zou striemen, littekens, acne, cellulitis en eczeem minder zichtbaar maken. Bovendien is het vrij van dierlijke producten.

“In het leven kan je niet alles tegelijk hebben”, zegt je moeder altijd. Maar wat als ze het fout heeft? Wat als je bijvoorbeeld wel kunt genieten van de geur van een heerlijke tas koffie en tegelijkertijd je huid kan verzorgen met een deugddoende scrub? Wel, voortaan is dat mogelijk, met de Original Coffee Scrub van Frank Body. Het product bestaat uit “koffie en oliën” en “houdt je huid perky en zo zacht als een kat met een geföhnde vacht”. Nog een voordeel, elke bestanddeel is volledig vegan.

De scrub kreeg al meer dan 4.000 reviews op de website influenster en scoort 4,5/5. Volgens de gebruikers helpt het koffiemengsel om striemen, littekens, acne, cellulitis en eczeem weg te werken. Het wordt ook aangeraden om in de winter te gebruiken tegen droge huid. De meeste negatieve commentaren zijn van mensen die geen fan zijn van de geur van koffie.

Het bericht Deze scrub van koffie is de hemel voor je huid verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels