HomeNieuwsLifestyleDeze ‘gênante’ momenten tijdens de seks zie je nooit in de films

Deze ‘gênante’ momenten tijdens de seks zie je nooit in de films

In films ziet seks er altijd heel romantisch en perfect uit. De acteurs hebben een lijf om ‘u’ tegen te zeggen, doen het in de moeilijkste standjes en schijnen na de seks nergens last van te hebben. In realiteit verloopt het vaak anders en dat is niets om je voor te schamen!

1. Vaginale windjes

Als je nog niet zo lang samen bent met je (seks)partner, kan dit nogal awkward zijn. Nochtans zijn vaginale windjes een doodnormaal bijverschijnsel van seks. Door de op-en-neer gaande bewegingen wordt er namelijk heel wat lucht in de vagina gepompt. En ja, die lucht moet er op een bepaald moment uit – met name wanneer je vagina even ontspant. In tegenstelling tot normale scheten hebben deze windjes totaal geen geur en is het absoluut niets om je voor te schamen. Ook tijdens ingewikkelde yogaposities kan je hier trouwens ‘last’ van hebben.

2. Rolletjesmuziek

Zeker wanneer een van beiden een buikje heeft, hoort rolletjesmuziek er zo nu en dan bij. Het is eigenlijk niet meer dan twee buiken die tegen elkaar botsen. Tijdens een stomende sessie kan dat zelfs tot schuurwindjes leiden. Zoals gezegd hebben acteurs vaak een ‘killer body’ en is er geen grammetje vet te bespeuren. Als dat wel het geval is, wordt dat er gewoon uitgemonteerd. Onzeker over je vetrolletjes? Echt waar, daar denkt de ander niet aan tijdens de seks, er is zoveel meer om naar te kijken!

3. Vrouwelijk genot

Mannelijke ejaculatie is algemeen geaccepteerd. Meer zelfs: het hoort er standaard bij. Maar wist je dat ook vrouwen kunnen ejaculeren? Net zoals bij mannen is dat niet zo handig voor de lakens, maar verder is er niets mis mee. Het kan zelfs opwindend werken voor je partner om duidelijk te merken dat je als vrouw geniet. Want ja, dat is bij vrouwen soms moeilijker te zien dan bij mannen.

4. Dipje

Postcoïtale dysforie is iets waar vooral vrouwen last van hebben. Bijna elke vrouw heeft ooit wel een traantje weggepinkt na de seks – hoewel het in de films altijd blijheid alom is. Tijdens een vrijpartij komen er heel wat hormonen vrij en die hebben nu eenmaal een impact op je emoties. Als de ander daar geen begrip voor heeft, is het misschien tijd voor een goed gesprek.

5. Toiletpapier in de aanslag

Nummer een taboe in films: het afvegen na de seks. De acteurs gaan gewoon slapen of staan op en doen hun ding. In het echte leven gaat dat wat anders. Sowieso is het een goed idee om even te douchen na een vrijpartij, maar jezelf even afwrijven is in elk geval nodig om de vochtigheid en het ongemak te beperken. Zet die rol toiletpapier dus al maar klaar!

Het bericht Deze ‘gênante’ momenten tijdens de seks zie je nooit in de films verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels