HomeNieuwsLifestyleDeze fitnessketen laat je Netflix kijken tijdens het trainen

Deze fitnessketen laat je Netflix kijken tijdens het trainen

De Britse fitnessketen David Lloyd heeft wel een erg unieke manier bedacht om nieuwe klanten te lokken. Zo kan je voortaan tijdens het joggen ook Netflix kijken. 

Excuses zoals ik ben moe of ik wilde Netflix kijken, zijn verleden tijd bij fitnessketen David Lloyd. Wie in het Engelse Chigwell een rondje gaat joggen, kan voortaan kiezen uit een coach met een tablet op zijn rug. Tijdens het sporten mis je dan ook zeker niet je favoriete serie.

Netflix and run 

Geïnteresseerde klanten moeten bij het boeken van het programma dat ‘Netflix and run’ heet, aangeven of ze een serie willen zien. Nadien kiest de personal coach een route en show volledig op maat van jouw interesses. Een aflevering van Game of Thrones kijken, staat gelijk aan 7 à 10 kilometer lopen. Het project wordt voorlopig alleen in Chigwell uitgetest. Als het een succes is, volgen ook andere steden.

“We zoeken altijd naar nieuwe manieren om sport te stimuleren. Met het drukke leven dat jonge mensen leiden, willen we twee leuke dingen combineren”, aldus Jorge Fernandez, General Manager bij David Lloyd.

Het bericht Deze fitnessketen laat je Netflix kijken tijdens het trainen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels