Vind ons op

Zita

Lifestyle

De kans is groot dat je je lief bedriegt als dit doet

We weten allemaal dat sporten goed is voor je gezondheid, maar misschien kan het wel eens nefast zijn voor je relatie. Recent onderzoek wees namelijk uit dat de sport die je partner beoeftent iets verklapt over de kans dat hij je ooit zou bedriegen.

Het onderzoek werd uitgevoerd door Golf Support. Ze bevroeg 1.750 mannen over hun seksuele escapades en uit de resultaten blijkt dat heel wat mannen hun sport als dekmantel voor hun buitenechtelijke avontuurtjes gebruiken.

Top 10

Maar daar bleef het niet bij. Golf Support stelde een top 10 samen van sporten waarvan de beoefenaars het vaakst een scheve schaats rijden. Zo blijkt dat de meeste sporters vreemdgaan als ze een groepsport beoefenen zoals rugby, voetbal of golf. Maar liefst 20% van de spelers gaf toe dat ze hun partner al eens hadden bedrogen. De trouwste sporters zijn de atleten. ‘Slechts’ 4% zou al eens met een ander in bed zijn beland. De reden? Volgens psychologe Kelly Campbell gaan sporters vaker vreemd omdat ze tijdens hun training of wedstrijden meer testosteron aanmaken… Maar dat is natuurlijk geen excuus!

Het bericht De kans is groot dat je je lief bedriegt als dit doet verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top