HomeNieuwsLifestyleDe beste manier op een Kinder Bueno te eten? Vers uit de...

De beste manier op een Kinder Bueno te eten? Vers uit de diepvries

Sommige snacks smaken gewoon beter in bevroren vorm. ‘Cookie dough’-ijs is lekkerder dan koekjesdeeg, en een frozen daiquiri smelt meer op de tong dan een kamertemperatuur daiquiri. Die levensles ontdekte TikTok nu ook, sinds de bevroren Kinder Bueno viraal ging.

Net zoals je beter heel wat TikTok-challenges aan je voorbij laat gaan, is ook niet iedere TikTok-hack even geslaagd. De TikTok-citroenkoffie was niet alleen niet zo lekker, het was ook niet bijzonder gezond. Maar sinds de TikTok-fetapasta weten we zeker dat de populaire app af en toe simpele, maar geniale inzichten heeft.

@katie.hulmee

Not sure how I feel about this one… let me know if you try it #chocolate #frozenchocolate #tastetest #kinderbueno #fy

♬ No Idea (DJ Purpberry Chopped and Screwed) – Don Toliver

Zo ook met de bevroren Kinder Bueno. Sinds Romelu Lukaku zijn Kinder Bueno met Jan en alleman deelde, zijn we met ons allen verlekkerd op de chocoladereep met hazelnootcrème. Dankzij TikTok weten we nu ook dat die snack nog beter kan smaken als je hem in de vriezer steekt voor enkele uurtjes.

«Game Changer»

Het ‘recept’ is poepsimpel: je neemt een Kinder Bueno en steekt hem met de verpakking voor enkele uren in de diepvries, tot die bevroren is. Talloze TikTokkers deden het ons al voor, en zo goed als iedere gebruiker is het erover eens: de bevroren Bueno is de superieure Bueno.

@stenic1

Couldnt recommend this more, go try it now! #frozenkinderbueno #kinder #chocolate #frozen #stenic #corn #itscorn #review #fyp

♬ original sound – AaliyahCaught4K

Video’s over de kille Bueno werden al miljoenen keren bekeken. «Een ware game changer», schrijft iemand. «Ze smaken zo veel beter in de diepvries», klinkt het verder nog. En: «Dit is vanaf nu de enige manier waarop ik nog een Bueno eet.»

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/de-beste-manier-op-een-kinder-bueno-te-eten-vers-uit-de-diepvries

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels