HomeNieuwsLifestyleDankzij deze geniale lifehack blijft afhaaleten lekker warm

Dankzij deze geniale lifehack blijft afhaaleten lekker warm

Wie af en toe frieten ophaalt bij de frituur of een drive thru van McDonad’s weet dat het geen sinecure is om die lekkere maaltijd warm te houden tot thuis. Een Amerikaanse man heeft daar een handige truc voor gevonden.

De frieten en eventueel bijhorende snacks opwarmen in de microgolf is geen oplossing. Iedereen weet dat je eten dan slap en klef wordt. Je maaltijd verorberen terwijl je in de auto zit is ook geen optie, want dan zit je met vettige vingers en een heleboel kruimels. Wat moet je in godsnaam dan wel doen?

Stoelverwarming

Twittergebruiker Eric uit Seattle kwam met een simpele lifehack op de proppen. Hij plaatst zijn voedsel simpelweg op de passagierszetel en zet de stoelverwarming op de hoogste stand. Et voila, ook bij thuiskomst kan je nog genieten van warme, knapperige frietjes.

De vereiste is dus dat je over stoelverwarming bezit. Ook al heeft niet iedereen deze luxe, toch werd de post van de Amerikaan bejubeld op Twitter. “Ik voel me beschaamd dat ik hier zelf nog niet ben opgekomen” en “Dit is geniaal”, zijn maar twee van de vele positieve reacties. Ondertussen verzamelde het bericht al meer dan 50.000 likes en 15.000 retweets.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels