HomeNieuwsLifestyleDames en heren, dit zijn de grootste afknappers op Tinder!

Dames en heren, dit zijn de grootste afknappers op Tinder!

We hoeven het jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen: dating via apps is immens populair. Meer zelfs, misschien ben je zelf wel op die manier aan een kersverse vriend of vriendin geraakt. Normaalste zaak van de wereld, al zijn er – net als in levende lijve – ook hier afknappers te bespeuren.

Een Britse krant heeft daarom bevraagd wat zoal de grootste afknappers zijn op Tinder. Meteen een handige lijst voor de doorsnee single met puntjes om ten alle koste te vermijden. Zaken waarom (vooral jonge Gen Z-)mensen afhaken en niet naar rechts swipen:

Gen Z

Groepsfoto’s! Om de simpele reden dat het gewoon te veel tijd vergt om uit te maken met welke persoon je nu net te maken hebt. Want het is allemaal heel leuk dat hij of zij uitpakt met een gezond sociaal leven, het is minder leuk om te gokken wiens Tinder-profiel je nu aan het uitpluizen bent. Om dezelfde reden zijn ook lange lijstjes in profielomschrijvingen iets om uit de weg te gaan. Wat je bijvoorbeeld zoekt in een partner hoeft geen checklist te zijn, want de persoon die je profiel ziet, zal zich al snel minder op zijn of haar gemak voelen.

Niemand heeft graag een “stoefer”, dus uitpakken met je bootweekends of je uitgebouwde bedrijfswagen hoeft niet. Je zal er geen extra punten mee scoren. Ook niet met cringey emoji’s trouwens, gebruik ze met mate. Ook een stortvloed aan berichten sturen vermijd je liever.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels