HomeNieuwsLifestyleBizar. Naakt brunchen in de lucht boven Londen

Bizar. Naakt brunchen in de lucht boven Londen

Heb je er altijd van gedroomd om Londen eens vanuit de lucht te aanschouwen? En zit je niet verlegen om een gezonde dosis naakt, onder het genot van een heerlijke lunch? Grijp dan nu je kans. Op 30 april kan je aanschuiven voor de ‘Naked in the Sky Bottoms Up’-brunch in Londen.

Puur natuur

Ieder z’n ding. Sommigen doen liefst hun mooiste outfit aan voor een brunch, anderen houden het liever casual. Als je liever niet nadenkt over je kleding, dan kan je uiteraard ook ‘puur natuur’ gaan. Normaal doe je dat best wel bij je thuis – op restaurant zal je naakte lijf niet gewaardeerd worden. Er zitten al balletjes in de soep, extra’s zijn niet nodig. Zij die toch eens graag opscheppen met hun uiterlijk kunnen met wat geluk in Londen terecht.

De lucht in voor het goede doel

Tijdens de ‘Naked in the Sky Bottoms Up’-brunch kan je in het gezelschap van enkele andere uitverkorenen van een naakte brunch maaltijd. Om nog wat extra cachet te geven aan het evenement, hang je bovendien in de lucht boven Londen. Hoogtevrees en preutsheid zijn dus twee eigenschappen die die dag niet van pas komen. Wil je in aanmerking komen voor de brunch, dan kan je je nog tot 3 april kandidaat stellen. De winnaars zullen lukraak geselecteerd worden en moeten minimum 115 euro betalen. Meer mag altijd, want de opbrengsten gaan naar de goede doelen Coppafeel! en Movember. Er zullen twee eetsessies plaatsvinden, een voor vrouwen en een voor mannen.

Tipje van de redactie: opgepast met soep, koffie, thee en andere hete brouwsels.

Het bericht Bizar. Naakt brunchen in de lucht boven Londen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels