HomeNieuwsLifestyleBingo. Reizende koppels hebben een beter seksleven

Bingo. Reizende koppels hebben een beter seksleven

Ben je nog aan het twijfelen om samen met je partner een reisje te boeken? Dan hebben we goed nieuws. Volgens nieuw onderzoek zouden koppels die regelmatig reizen beter en vaker vrijen. Waar wacht je nog op!

Op vakantie gaan, wie doet het niet graag? Je bent ontspannen, je leert nieuwe culturen kennen en je doet alleen maar dingen die je graag doet. En er zijn nog voordelen zo blijkt uit een nieuw onderzoek. Volgens The U.S. Travel Association verbetert reizen het seksleven van koppels en versterkt het de intieme band. Voor de enquête werden meer dan 1000 mensen geïnterviewd. 77% van hen gaf toe dat ze door te reizen meer vreeën. 85% zegt zelfs dat ze door het reizen en tussen de lakens te duiken, zo lang al een koppel vormen.

Boost 

Op zich is de conclusie niet zo verwonderlijk. Telkens je je in een nieuwe omgeving begeeft, wordt het beloningssysteem in de hersenen geactiveerd. Je wordt in feite opnieuw verliefd, maar in een andere omgeving. Nadeel is dan weer wel dat eenmaal aangekomen thuis, je in een dipje zit omdat je terug de sleur van het dagelijkse leven moet ondergaan.

Het bericht Bingo. Reizende koppels hebben een beter seksleven verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels