Vind ons op

Zita

Lifestyle

Armband bestraft hardnekkig snoozen met stroomstoten

Is het voor jou elke ochtend een strijd om uit je bed te geraken? Dan heeft Alamschock de perfecte oplossing in petto: een armband die hardnekkig snoozen bestraft met elektrische stroomstoten.

Of het nu ligt aan een druk werkleven of een Netflix-verslaving, feit is dat voor veel mensen de wekker steevast te vroeg af gaat. Wie dan de verleiding niet kan weerstaan en een paar keer op de snooze-knop drukt, begint zijn dag al met een stevige vertraging.

Stroomstoten

Maar nu is er dus een armband die komaf moet maken met dat probleem. Wie het sieraad draagt, krijgt een trilling wanneer hij of zij te lang in bed blijft liggen. Wie die eerste trilling negeert, krijgt een kleine stroomstoot. Zo ben je in één klap wakker.

Denk je bij het lezen van dat alles: dan doe je de armband toch gewoon uit? Niets is minder waar. Om het juweel uit te krijgen, moet je hem bij een speciaal docking-station houden. Dus dan moét je wel opstaan. Efficiënt!

Momenteel is de armband  van Alarmshock nog niet op de markt, maar er loopt wel een crowdfundingproject via Kickstarter.

Het bericht Armband bestraft hardnekkig snoozen met stroomstoten verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top