HomeNieuwsLifestyleAirbnb verloot verblijf op de meest unieke plaats ter wereld

Airbnb verloot verblijf op de meest unieke plaats ter wereld

Ben jij als ervaren reiziger nog op zoek naar een unieke locatie om mee uit te pakken bij je vrienden? Dan heeft Airbnb misschien wel net wat je zoekt. De boekingsite biedt enkele gelukkigen de kans om te overnachten op de Chinese Muur. 

Vier gelukkige duo’s mogen binnenkort een nachtje slapen op een stuk Werelderfgoed dat normaal verboden toegang is. Bovendien zullen ze slapen in een eeuwenoude vestiging in een uitkijktoren met panoramisch zicht.

Foto Airbnb

Luxueus 

De uitgekozen reizigers zullen ook niks te kort komen. Zo slapen ze in een ruime slaapkamer met een hemelbed en krijgen ze een gastronomische maaltijd met typische Chinese elementen. Wie deze unieke reis wil winnen hoeft slechts twee vragen te beantwoorden:

“Waarom is het vandaag belangrijker dan ooit om grenzen tussen culturen naar beneden te halen? En hoe zal je die nieuwe contacten opbouwen?”

Deelnemen kan nog tot elf augustus via de website van Airbnb. De winnaars – vier duo’s – mogen vervolgens tussen 4 en 8 september een nachtje in de suite verblijven.

Het bericht Airbnb verloot verblijf op de meest unieke plaats ter wereld verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels