HomeNieuwsLifestyleAcht beauty essentials voor in de festivaltent

Acht beauty essentials voor in de festivaltent

Heb je een of meerdere festivals op je zomeragenda staan? Vergeet dan zeker niet deze lifesavers in te pakken. Je zal ons nog dankbaar zijn.

Janne Vandevelde

De zon in een tube

Je kent het wel. Aan het begin van de zomer ben je te verlegen om je witte melkflessen te tonen. Met een zelfbruiner ben jij de zon te snel af en pronk je wel met bruine benen op de festivalweide. Deze gel bevat aloë vera en provitamine B5 waardoor je huid niet uitdroogt. Al vinden wij een bleek velletje ook wel iets hebben hoor!

Face&Body Tanning Gel
he-shi
26,90 euro

Op avontuur in de woestijn

Met deze geur waan je je op het legendarische festival Burning Man in de woestijn van Nevada. De zoete lychees en het houtachtige eikenmos nemen je mee op een verre reis. Voor een vogelvrij gevoel!

Nomade Eau de Toilette
Chloé
74,40 euro voor 50 ml

Biologische bescherming

Op een festival is er maar weinig schaduw, dus is het cruciaal je te beschermen tegen de zon. De zonnecrèmes van Bioregena zijn biologisch. Dat wil zeggen dat de minerale filter het licht en de UV-stralen reflecteeert waardoor de stralen niet in aanraking komen met de huid. De chemische filter van andere zonnecrèmes absorberen daarentegen de stralen, waardoor je huiduitslag kan krijgen. Bovendien zijn de producten biologisch afbreekbaar.

Zonnecrème
Bioregena
Vanaf 12,74 euro

Vrolijke voeten

Je hebt uren gedanst en je voeten zijn oververhit? Deze Belgische deo voor je voeten biedt de oplossing en pakt de oorzaak van zweetvoeten aan. De deo in scrubvorm verwijdert dode huidcellen en bacteriën. Onfrisse geurtjes maken plaats voor een parfum van eucalyptus en sinaasappel. Dankzij de scrubdeeltjes worden je voeten ook zalig zacht.

Deo Scrub
OY
26,40 euro

Lippen om (lang) te zoenen

Om je make-uplook af te werken, ben je vast op zoek naar een lipstick die lang blijft zitten en niet na de eerste hamburger verdwijnt. Dit matte exemplaar feest 16 uur lang met je mee, en dat is niet overdreven. Je hoeft bovendien niet te knoeien in je tent, want met de pijlvormige applicator kleur je niet buiten de lijntjes!

SuperStay Matte Ink
Maybelline
9,99 euro

Zoemmmmm

Niet alleen jij bent gek op festivals, ook muggen zijn echte muziekfans. Om ze uit je tent te jagen, kan je een armbandje dragen dat de prikgrage beestjes op een natuurlijke manier op een afstand houdt. De Belgische Bangle verspreidt immers het lemon-eucalyptusextract citriodiol, dat ook door het Tropisch Instituut aanbevolen wordt.

Bangle
Bye Bugz
12,90 euro

Heavy Metal

Speciaal voor de heavymetalfans heeft Urban Decay haar glimmende oogmake-uplijn uitgebreid. Maar ook als je naar Tomorrowland gaat, komt deze portie glitter van pas. Bij zweterig, tropisch weer blijft deze make-up goed zitten, en zelfs na een hevige regenbui. Want we worden in festivalland niet elke dag getrakteerd op een heldere hemel.

Heavy Metal Glitter Gel, Eyeliner of Glide-On Eye Pencil
Urban Decay
Vanaf 21,50 euro

Kleurtje in je haren

De zomer is de ideale periode om te experimenteren met je look. Glittermake-up is een begin, maar ook je haren moeten eraan geloven met een nieuwe kleur. Als je niet zeker bent, kan je een kleurenspray gebruiken die maar één dag blijft zitten. Met een zachte lavendelkleur lijk je op een fee, terwijl hot pink je stoere imago in de verf zet.

Colorista Spray
L’Oreal
Vanaf 7,99 euro

Het bericht Acht beauty essentials voor in de festivaltent verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels