HomeNieuwsEntertainmentZwangere vriendin van Mathias Coppens poseert in haar blootje: «Ontroerend mooi!» (foto)

Zwangere vriendin van Mathias Coppens poseert in haar blootje: «Ontroerend mooi!» (foto)

Linn Trappeniers, de vriendin van Mathias Coppens, heeft een prachtige foto gedeeld waarop ze haar bolle buik toont. «Prachtig!», wordt er gereageerd.

In augustus raakte bekend dat presentator Mathias Coppens en zijn vriendin Linn Trappeniers hun eerste kindje samen verwachten. Het wordt een jongetje dat uitgerekend is voor 25 december. Linn is dus bijna 33 weken zwanger en deelde op Instagram een artistieke foto.

Bewondering

Mathias postte het bewuste kiekje zelf ook en plaatste er een geestige opmerking bij. «Bomalarm», knipoogt hij. Andere volgers uitten hun bewondering. «Wow! Heel veel succes en geniet van de laatste loodjes», «Prachtig, ontroerend mooi!», «Wauw!», en «Wat een mooie buik!», klinkt het onder meer.

Derde kind

Linn en Mathias vormen intussen zo’n anderhalf jaar een koppel. Mathias heeft twee kinderen uit zijn vorige relatie met ex-vrouw Sarah. Ze trouwden in 2008, maar aan dat huwelijk kwam twee jaar geleden een einde.

Instagram Ckh7yGOIWDO


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/zwangere-vriendin-van-mathias-coppens-poseert-haar-blootje-ontroerend-mooi-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels