HomeNieuwsEntertainmentZwangere Romina uit ‘Boer zkt vrouw’ deelt bikinifoto: «Mooi rond buikje!»

Zwangere Romina uit ‘Boer zkt vrouw’ deelt bikinifoto: «Mooi rond buikje!»

Romina Paret, die we nog kennen uit ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’, heeft een kiekje gedeeld waarop haar bolle buik al goed te zien is. «Dat noemen ze zalig zwanger zijn», klinkt het in de reacties.

Fans van ‘Boer zkt vrouw 2018’ herinneren zich Romina en boer Jan maar al te goed. Het klikte zo goed tussen hen dat Jan zelfs van Australië naar België verhuisde voor haar. In juli maakten ze bekend dat ze voor het eerst mama en papa worden. Romina deelde op Instagram een vakantiefoto waarop ze in bikini geniet van de zon. «Throwback naar een kleinere bol en beter weer», schrijft ze erbij.

Bewondering

Haar volgers overladen haar met complimenten. «Dat noemen ze zalig zwanger zijn», «Mooi hoor, Romina, geniet ervan! Op het einde vervloek je die buik intens. Maar eens dat baby’tje eruit is, mis je het toch…», en «Mooi rond buikje! Nog veel succes en sterkte met je zwangerschap», wordt er onder meer gereageerd.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om beide foto’s te bekijken.

Instagram Ci-rVGat7dh


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/zwangere-romina-uit-boer-zkt-vrouw-deelt-bikinifoto-mooi-rond-buikje

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels