HomeNieuwsEntertainmentZoon Paul Severs: “Het gaat weer minder goed met papa”

Zoon Paul Severs: “Het gaat weer minder goed met papa”

Het gaat weer minder goed met Paul Severs. Dat heeft zijn zoon Christophe op Facebook gemeld. “Er zijn complicaties bijgekomen op de longen”, schrijft hij. “Zijn hart is ook verzwakt.” Het blijft afwachten of de Vlaamse zanger zal herstellen van zijn hartstilstand.

Paul Severs kreeg anderhalve week geleden een hartstilstand tijdens het fietsen en kwam zwaar ten val. Een toevallige voorbijganger vond hem en reanimeerde hem een half uur lang. Met succes: Severs kwam er weer door en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Sindsdien gaat het met ups en downs voor de zanger van hits als ‘Zeg ‘ns meisje’ en ‘Geen wonder dat ik ween’. De ene dag is de hoop op een al dan niet volledig herstel groter dan de vorige, liet zijn zoon Christophe al meermaals optekenen. “Ik heb het fysiek en emotioneel loodzwaar”, zei hij afgelopen weekend nog.

Intussen gaat het weer minder goed met de zanger, laat Christophe weten. “Er zijn nu ook wat complicaties bijgekomen op de longen, waardoor hij terug moet geholpen worden met ademen. Praten is momenteel onmogelijk, maar hij reageert wel nog steeds op vragen. Hij is dus nog steeds bij bewustzijn en neurologisch gezien gaat het tamelijk goed met hem. Maar echt communiceren is moeilijk gezien de medicatie hem ook versuft en moe maakt.”

Enkel naaste familie toegestaan

Zijn hart blijkt bovendien verzwakt te zijn geweest, onder meer door cholesterol. “Verdere stappen, na stabilisatie van zijn kritieke toestand, zullen nodig zijn. Het blijft dus bang afwachten. Ik blijf iedereen bedanken voor de hartverwarmende steunbetuigingen, maar bezoek – buiten naaste familie – is nog steeds niet toegestaan.”

Het bericht Zoon Paul Severs: “Het gaat weer minder goed met papa” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels