HomeNieuwsEntertainmentZoals voorspeld: Pamela Anderson is opnieuw vrijgezel

Zoals voorspeld: Pamela Anderson is opnieuw vrijgezel

Baywatch-ster Pamela Anderson is opnieuw vrijgezel. Ze maakte zelf een einde aan haar relatie met voetballer Adil Rami. Een maand geleden zei ze nog dat het best mogelijk was dat de relatie zou stranden. 

Volgens intimi zou Pamela zelf de relatie beëindigd hebben. Op zich geen verrassing aangezien ze vorige maand in de Britse ‘The Sun’ nog het einde van de romance voorspelde. “Adil, op een dag val ik uit elkaar, weet je dat? Dus wees voorbereid. Laten we er nog een mooie van maken vooraleer je mij als een oude vrouw gaat zien.” Ondanks de harde woorden waren er toch ook veel positieve zaken aan de relatie. Zo zouden er trouwplannen geweest zijn en wilde Anderson graag nog een kind met hem.

AFP / A. Thullier

Verlovingsring

De twee zouden uit elkaar gegaan zijn nadat Rami de actrice ten huwelijk vroeg. Haar verlovingsring heeft ze ondertussen aan haar zoon gegeven. Ze waren iets meer als een jaar een koppel en leerden elkaar kennen tijdens Grand Prix van Monaco. Anderson verhuisde niet veel later naar Frankrijk om dichter bij de voetballer te kunnen zijn.

Het bericht Zoals voorspeld: Pamela Anderson is opnieuw vrijgezel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels