HomeNieuwsEntertainmentZo bijt Jitske Van de Veire van zich af na deze vuile...

Zo bijt Jitske Van de Veire van zich af na deze vuile reactie (foto’s)

‘Imperfecties’ troef op de Instagram-pagina van Jitske, de dochter van radiomaker Peter Van de Veire.

En dat kan op veel positieve reacties rekenen. Maar blijkbaar hebben sommigen het tóch nog moeilijk met Jitskes openheid.

“Eigenlijk triestig dat je mensen motiveert om niet aan sport te doen. Een mooi lichaam hebben is niet onmogelijk, natuurlijk als je er te lui voor bent…”, reageert iemand. En ’t gaat helaas nog wel even verder: “Al goed dat papa op de radio een held is. Anders had HLN vast en zeker geen oog voor je “appelsienenvel”. Zou op die manier niet bekend willen worden”, klinkt het.

“Ge moogt me veel noemen…”

Op dié reactie kwamen dan weer veel reacties, vol onbegrip op de manier waarop de persoon in kwestie over Jitske praat. De dame zelf reageert nu ook via haar ‘Instagram Story’. “Iemand noemde me lui. Ik heb een draaiende zaak, sta daar 40 uur per week uw haar om te toveren. Daarnaast gooi ik er nog een uur of 20 boekhouding,… bij. Ik ben één van de woordvoerders voor @weljongniethetero. Ik ga bijna maandelijks spreken over de onderwerpen waar ik aandacht aan geef. Zet me in om mensen een verhaal te geven die hen misschien kan steunen. Ik heb 1 dag weekend. Heb twee katten. Een lief. Vrienden. Familie. Die ik allemaal veel te weinig zie. Ik sport 2 keer in de week om mijn kop rustig te houden en zo’n reacties los te leren laten. Dus neen, ge moogt me veel noemen, maar lui niet”, reageert ze. En gelijk heeft ze!

https://www.instagram.com/p/B1VhgEYi-ME/

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels