HomeNieuwsEntertainmentYouTuber met dood bedreigd door beelden van zieke vriendin in Disney World...

YouTuber met dood bedreigd door beelden van zieke vriendin in Disney World (video)

Als reactie op haar livestream tijdens een uitstap naar Disney World krijgt YouTuber ‘That Crazy Disney Lady’ (48) doodsbedreigingen naar het hoofd geslingerd. De reden? De vlogger vertelt in de video’s hoe haar vriendin – die in het begin van het filmpje klaagt over een “kriebelende keel” – plots ernstig ziek wordt. Verschillende kwade kijkers dachten meteen aan COVID-19 en noemen het verderzetten van hun reis “onverantwoord”.

Het duo behoorde tot de eerste bezoekers van het attractiepark sinds de heropening na de lockdown en besloot daarom hun volledige uitstap te livestreamen. In de tiental uren aan videobeelden doet ‘That Crazy Disney Lady’, de 48-jarige Tonya Blakey, uitgebreid verslag van hun reis en dus ook van de plotse ziektesymptomen van haar gezelschap: hoesten, kortademigheid en een hoge bloeddruk. Al snel groeide bij de kijkers het vermoeden dat de vrouw besmet was met het coronavirus, wat de gemoederen deed oplaaien.

Allergische reactie

Toch vermeldt Blakey al in de video’s dat het volgens haar om een allergische reactie gaat. “Ze wilde proeven van mijn dessert, maar dat dessert was haar bijna fataal vandaag. Robin is heel allergisch aan cashewnoten en die zaten blijkbaar in de brownie. Meteen na haar eerste hap begonnen de klachten”, aldus de YouTuber.

De twee begaven zich naar de eerstehulppost van het pretpark om medicatie te krijgen. Hierna bleef de vriendin van Blakey zich onwel voelen en begon ze zelfs hevig over te geven. “Het was ontzettend dom en roekeloos van me om van die brownie te eten”, zegt de vriendin.

Koppigheid

Hoewel de dokters Blakey’s vriendin aanbevolen om naar het ziekenhuis te gaan en zich er te laten testen, bleven de twee in het park. ‘That Crazy Disney Lady’ schreef dat toe aan de “koppigheid” van haar gezelschap. “Als het aan mij en de verpleegsters lag, was ze nu in het ziekenhuis.”

Verschillende fans zijn bezorgd dat het niet om een allergische reactie maar om symptomen van COVID-19 ging. Ze vinden het dan ook onverantwoord dat het duo hun uitstap de dag nadien gewoon verderzette. “Blakey en haar vriendin hadden Disney World meteen moeten verlaten!”, klinkt het. Bij enkelingen zette het volgens de YouTuber zo’n kwaad bloed dat ze de twee sindsdien “non-stop” met de dood bedreigen.

Anderen leggen de verantwoordelijkheid dan weer bij Disney World zelf. “Heel dit drama is de reden waarom attractieparken eigenlijk helemaal nog niet zouden mogen openen”, besluit iemand op Twitter.

Het bericht YouTuber met dood bedreigd door beelden van zieke vriendin in Disney World (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels