Vind ons op

Zita

Entertainment

YouTube-ster PewDiePie stapt in huwelijksbootje

De bekende YouTuber PewDiePie is getrouwd. Dat heeft Felix Kjellberg, zoals hij echt heet, laten weten via sociale media. PewDiePie is met bijna 100 miljoen abonnees een van de grootste sterren van het internet.

Goed nieuws ten huize PewDiePie. Het YouTubefenomeen is in het huwelijksbootje getreden met zijn vriendin de Italiaanse Marzia Bisognin. Bisognin en Felix Kjellberg, zoals de vlogger in het echt heet, trouwden in Brighton, waar het koppel ook woont.

“We zijn getrouwd! Gelukkiger kan ik niet zijn. Ik ben een gelukzak dat ik mijn leven mag delen met deze fantastische vrouw”, liet de Zweed weten op zijn sociale media. Die boodschap ging ook gepaard met heel schattige foto’s. De twee tortelduifjes leerden elkaar acht jaar geleden kennen.

 

View this post on Instagram

 

We are married!!! I’m the happiest I can be ♥ I’m so lucky to share my life with this amazing woman.

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie) on

Populair maar omstreden

Het kanaal van PewDiePie op YouTube heeft 99 miljoen volgers en zijn video’s bereiken miljarden mensen. Kjellberg raakte bekend door commentaar te geven op zijn gamesessies en die online te zetten. Tegenwoordig houdt hij zich ook met heel wat anderen zaken bezig. Die leggen hem geen windeieren, want het zakenmagazine Forbes nam hem enkele jaren op in het lijstje van grootverdieners.

PewDiePie is ook omstreden. Zijn moppen worden soms omschreven als racistisch en antisemitisch. De dader van de schietpartij in het Nieuw-Zeelandse Christchurch streamde de aanslag live op Facebook en riep daarin mensen onder andere op om de video’s van PewDiePie te bekijken.

Het bericht YouTube-ster PewDiePie stapt in huwelijksbootje verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top