HomeNieuwsEntertainmentWOW! ‘Temptation’-Donna ziet er plots helemaal anders uit: «Wat vinden jullie ervan?»...

WOW! ‘Temptation’-Donna ziet er plots helemaal anders uit: «Wat vinden jullie ervan?» (foto)

Donna, de ex van Nico, heeft zich een andere look aangemeten. Ze heeft haar kapsel onder handen laten nemen en deelde enkele foto’s ervan op Instagram.

Donna deed met Nico mee aan het meest recente seizoen van ‘Temptation Island’. Zij kreeg gevoelens voor Jimi terwijl Nico in bed dook met Laure. Einde relatie dus, en ook het sprookje met Jimi stopte nog voor het goed en wel begonnen was.

Haartrend

De 26-jarige schoonheid uit Rumst vond dat het tijd was voor een nieuwe versie van zichzelf en opteerde voor dé haartrend van 2021: curtain bangs, oftewel de zogenaamde gordijntjes. Ze deelde enkele foto’s van het resultaat op Instagram. «Dus, ik luisterde en heb nu curtain bangs. Wat vinden jullie ervan?», vraagt ze aan haar volgers.

Complimenten

En jawel, die zijn erg enthousiast over haar ‘metamorfose’. «Wow, heel leuk», «Wat een natuurlijke schoonheid», «Staat je heel goed», en «Super mooi, Donna», klinkt het onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/wow-temptation-donna-ziet-er-plots-helemaal-anders-uit-wat-vinden-jullie-ervan-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels