Vind ons op

Zita

WOW. Eerste beelden onthuld van nieuwe Harry Potter-film met originele cast

Entertainment

WOW. Eerste beelden onthuld van nieuwe Harry Potter-film met originele cast

Kerst begint vroeg dit jaar voor Harry Potter-fans. Zij krijgen nu al een kerstcadeau van streamingzender HBO Max, die de eerste beelden van een nieuwe Harry Potter-film onthulde. In de special komen veel acteurs uit de originele cast langs, waaronder Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Wemel) en Emma Watson (Hermelien Griffel).

«De uitnodiging waar jullie op hebben gewacht, is gearriveerd», schrijft HBO Max bij de eerste trailer van de reünie. Over de film, die ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ gaat heten, is nog vrij weinig bekend. De titel en de tekst op de krant (‘Zweinstein verwelkomt alumni’) verraadt wel dat de originele cast een bezoek brengt aan tovenaarsschool Zweinstein, de plek waar het avontuur begon.


Special

Het was in november van dit jaar twintig jaar geleden dat de eerste film in de fantasiereeks in première ging. Niemand had destijds kunnen vermoeden dat ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ opmaat was naar een van de meest populaire fantasiefilmreeksen ooit.

Jarenlang leek het erop dat de laatste film van Harry Potter ooit een feit was: ‘The Deathly Hallows – Part 2’, uit 2011. Alhoewel er later nieuwe boeken en films verschenen in dezelfde wereld, gingen die vrijwel nooit meer over de bekende tovenaar en zijn vrienden. Maar toen kwam daar de bevestiging dat HBO Max aan een Harry Potter-special werkte.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/wow-eerste-beelden-onthuld-van-nieuwe-harry-potter-film-met-originele-cast

Meer in Entertainment

To Top