HomeNieuwsEntertainmentWinnie en Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ verwachten eerste kindje: «Bye bye slaap!»

Winnie en Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ verwachten eerste kindje: «Bye bye slaap!»

Winnie en Jonah, die we kennen uit het vijfde seizoen van ‘Blind getrouwd’, zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat maakten ze bekend op Instagram.

Heuglijk nieuws voor Winnie Bogaerts (29) en Jonah Hulselmans (33)! Nadat ze elkaar in 2019 het jawoord gaven en al vrij snel gingen samenwonen, mogen ze binnenkort een eerste baby verwelkomen.

Topteam

Winnie is nu 17 weken zwanger en het kindje is uitgerekend voor september. « Tijd om die werkkleren terug boven te halen om aan de babykamer te beginnen, want wij zijn heel blij om jullie te kunnen vertellen dat we in september ons eerste kindje verwachten. Na een hel(s)e verbouwing wisten we zeker dat we een topteam zijn en dus wagen we ons nu samen aan het grootste avontuur. Bye bye slaap, welkom klein wonder!», schrijven ze op Instagram.

Enthousiaste reacties

Ze worden overspoeld met felicitaties, onder meer van enkele ‘Blind Getrouwd’-collega’s. «Proficiat, lieverds! Heel blij voor jullie. De brains en de looks van de mama en en en… Al de rest van de papa!», knipoogt Christophe Ramont. «Oh mijn liefste tortelduifjes, wat ben ik FRECKING EXITED voor jullie!», schrijft Nuria Gilizintinova. «Oh, dikke proficiat», en «Ah wat leuk zeg, gefeliciteerd!», klinkt het verder in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/winnie-en-jonah-uit-blind-getrouwd-verwachten-eerste-kindje-bye-bye-slaap

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels