HomeNieuwsEntertainmentWill Smith speelt vader in film over tennissers Serena en Venus Williams

Will Smith speelt vader in film over tennissers Serena en Venus Williams

Will Smith gaat de vader van tennissers Serena en Venus Williams spelen. De film ‘King Richard’ gaat over Richard Williams en zijn strijd om zijn dochters aan de top van het tennisveld te krijgen.

De zussen Williams klinkt bij de meesten wel bekend in de oren. Beide hebben ze al verschillende Grand Slam-titels op hun naam staan en zijn bovendien iconen geworden voor de zwarte gemeenschap. Reden genoeg om een film over dit gezin te maken.

Kritiek

In het script van ‘King Richard’ staat vader Richard Williams centraal. De man kreeg destijds veel kritiek toen hij zijn 4-jarige dochters op het tennisveld drilde tot topsporters. Hij zette toch door en maar goed ook.

Hoewel hij geen achtergrond in tennis had, groeiden de 37-jarige Serena en de één jaar oudere Venus uit tot de absolute wereldtop. Die laatste won 7 Grand Slam-titels, terwijl Serena er 23 op haar naam staat. Dat maakt haar de meest succescolle speelster aller tijden.

De website Variety schrijft dat Will Smith de rol van vader Richard gaat vertolken. De 50-jarige acteur heeft nog niets bevestigd. Wie de rol van Serena en Venus gaan spelen, is nog niet bekend.

Het bericht Will Smith speelt vader in film over tennissers Serena en Venus Williams verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels