HomeNieuwsEntertainmentWarmste Week van Studio Brussel is begonnen

Warmste Week van Studio Brussel is begonnen

Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems hebben vanuit het Provinciaal Domein Puyenbroeck in het Oost-Vlaamse Wachtebeke de Warmste Week van Music For Life op gang getrapt. Nog tot zondag kunnen luisteraars hun favoriete plaat aanvragen in ruil voor een gift voor een goed doel.

Om iets over 8 uur stak StuBru-presentatrice Siska Schoeters de vlam op de VRT-toren in Brussel aan. Daarna namen de presentatoren in Wachtebeke het over. The Chainsmokers & Colplay gaven met “I Want Something Just Like This” de muzikale aftrap van de Warmste Week.

Het concept van het programma blijft hetzelfde als de voorbije jaren: er worden verzoekplaatjes gedraaid ten voordele van meer dan duizend goede doelen. Na de zomervakantie kon iedereen een goed doel kiezen en acties registreren voor deze twaalfde editie van de Warmste Week.

Op het water in Wachtebeke

Na vier jaar Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom is Puyenbroeck in Wachtebeke voor het eerst gastheer van het populaire evenement. Het publiek is er elke dag van de Warmste Week welkom tussen 6 uur en middernacht. Er zijn verschillende live sessies en er zijn eet- en drankstandjes voorzien op het terrein.

Merckpoel, De Roo en Willems zullen tot en met 24 december beurtelings non-stop radio maken op Studio Brussel. De eindejaarsactie bracht vorig jaar 7,8 miljoen euro op.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels