HomeNieuwsEntertainmentVTM zoekt holebi’s voor in ‘Blind Getrouwd’

VTM zoekt holebi’s voor in ‘Blind Getrouwd’

VTM is op zoek naar holebi’s die graag willen deelnemen aan het populaire datingprogramma ‘Blind Getrouwd’. Tot nu toe werd er bij ons in het programma nog geen enkel holebikoppel gevormd, en dat wil de zender anders zien.

«Hoe meer holebi-kandidaten zich inschrijven, hoe groter de kans dat we ze kunnen matchen», klinkt het bij de zender. Daarbij is de kwaliteit van de matches van cruciaal belang. «Enkel koppels die op papier ‘kwalitatieve machtes’ blijken, maken een kans», aldus de zender.

Bij de vorige drie seizoenen waren er wel holebi’s kandidaat, maar dat waren er niet genoeg om de perfecte match te vinden. Concreet gaat het dan om enkele tientallen inschrijvingen, op een totaal van 4.000 kandidaten.

Moeilijke puzzel

“We maken het onszelf bijzonder moeilijk bij het linken van de partners”, verklaart VTM aan de site Be Out. “We laten de kandidaten enkel trouwen als ze een heel hoge matchingscore hebben. Bij de holebi’s die zich in het verleden inschreven, was dat jammer genoeg niet het geval. Het past niet in onze filosofie om ze dan toch te laten trouwen, enkel en alleen omwille van de diversiteit”, klinkt het.

In de Australische variant van de datingshow stapten wel al eens twee mannen in het huwelijksbootje.

Het bericht VTM zoekt holebi’s voor in ‘Blind Getrouwd’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels