HomeNieuwsEntertainmentVrouw van Kevin De Bruyne trekt aandacht met doorzichtige outfit: «Ik zie...

Vrouw van Kevin De Bruyne trekt aandacht met doorzichtige outfit: «Ik zie haar tepels!» (foto)

Michèle Lacroix, de echtgenote van Kevin De Bruyne, heeft zichzelf in de spotlights gewerkt door een opvallende outfitkeuze tijdens de kampioenenviering van Manchester City.

Dankzij de nederlaag van Arsenal kroonde Manchester City zich afgelopen zaterdag voor de vijfde keer tot landskampioen. Groot feest dus, en uiteraard mocht aanvoerder Kevin De Bruyne daar niet ontbreken. Ook zijn vrouw Michèle was van de partij in privéclub MNKY HSE in Manchester en haar aanwezigheid ging niet onopgemerkt voorbij. Het 29-jarige model opteerde voor een gedurfde outfit die weinig aan de verbeelding overliet.

No Bra Day

Beelden van het duo verspreidden zich als een lopend vuurtje op sociale media, met verbaasde reacties tot gevolg. «Ik zie haar tepels!», en «Was het No Bra Day?», klinkt het onder meer. Anderen overladen haar dan weer met complimenten. «Ze ziet er prachtig uit», en «Wat een godin», lezen we ook.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/vrouw-van-kevin-de-bruyne-trekt-aandacht-met-doorzichtige-outfit-ik-zie-haar-tepels-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels