HomeNieuwsEntertainmentVrouw van Justin Bieber poseert in doorschijnende lingerie: "Gewoonweg wauw!" (foto's)

Vrouw van Justin Bieber poseert in doorschijnende lingerie: “Gewoonweg wauw!” (foto’s)

Hailey Bieber heeft enkele foto’s gedeeld waarop ze in lingerie te zien is om haar huidverzorgingslijn te promoten. Naast complimenten komt er echter ook wat kritiek op de kiekjes.

Hailey Bieber heeft met Rhode sinds enkele jaren een eigen huidverzorgingslijn. Om enkele nieuwe producten in de kijker te zetten, ontwierp ze een kalender waarop ze zelf pronkt. Het 27-jarige model deelde een voorsmaakje ervan op Instagram, onder meer enkele foto’s waarop ze in witte, doorzichtige lingerie poseert.

Gemengde reacties

Hoewel er velen haar complimenteren met de fotoshoot, hebben anderen hun bedenkingen erbij. “Wat ben je mooi!”, “Gewoonweg wauw!”, en “Koningin”, lezen we onder meer in de reacties. Maar ook: “Jammer dat ze bijna naakt moet zijn om haar schoonheidsproducten te promoten”, “Heb toch een beetje respect voor jezelf”, en “Hailey, het begint iets te gewaagd te worden. Ik vond je leuker toen je het allemaal wat eenvoudiger hield”, wordt er gereageerd. Enkele volgers nemen het meteen voor haar op. “Ze zijn gewoon jaloers op jou, Hailey”, klinkt het ook.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels