HomeNieuwsEntertainmentVriendin van Junior Planckaert poseert in bikini: «Wat heeft hij geluk met...

Vriendin van Junior Planckaert poseert in bikini: «Wat heeft hij geluk met zo’n knappe madam!» (foto)

Pauline De Vos, de vriendin van Junior Planckaert, blikt op Instagram met enkele foto’s terug naar warmere tijden. Haar volgers overladen haar met complimenten.

Pauline De Vos zocht en vond in Junior Planckaert de liefde van haar leven via het programma ‘Junior op zoek naar de liefde’. Inmiddels vormt ze al een jaar een koppel met de 30-jarige zoon van Eddy Planckaert.

Zomerverlangen

Nog een jaar eerder – in 2021 – genoot de 24-jarige brunette van een heerlijke zomervakantie in Ibiza. Dat betekent: zon, zee, strand en bikinitijd! En voor Pauline mag die tijd terug aanbreken, zo droomt ze op Instagram nostalgisch weg met enkele vakantiefoto’s van destijds.

Topmodel

In de reacties weerklinken alleen maar lovende woorden. «Ola, Junior heeft een topmodel aan de haak geslagen, prachtige foto’s!», «Jawadde! Wat heeft die geluk met zo’n knappe madam!», «Je ziet er stralend uit met je mooie bikini», «Proficiat, zeer mooi model», en «Wat een babe», is de algemene teneur.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Instagram CqqW6BzsZ3i


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/vriendin-van-junior-planckaert-poseert-bikini-wat-heeft-hij-geluk-met-zon-knappe-madam-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels