HomeNieuwsEntertainmentVormen Bella Hadid en TheWeeknd opnieuw een koppel?

Vormen Bella Hadid en TheWeeknd opnieuw een koppel?

Bella Hadid en TheWeeeknd zijn dit weekend al kussend gespot op het Amerikaanse festival Coachella. De twee vormden tot vorig jaar een koppel. Is dit het begin van een tweede relatie?

Volgens het magazine US Weekly hebben Bella Hadid en TheWeeknd een zwoel weekendje Coachella achter de rug. Verschillende festivalgangers zagen de twee kussen tijdens het Amerikaanse festival in Californië. Het half-Nederlandse model en de muzikant konden hun handen niet van elkaar afhouden zegt een bron aan het blad.

De twee werden gespot tijdens het optreden van rapper Travis Scott. Volgens entertainmentsite E! News zou Hadid nog gevoelens hebben voor de zanger. Volgens de laatste geruchten in Hollywood zou het 22-jarig model graag een tweede relatie aangaan met de Canadese muzikant.

Relatie

Tot eind 2016 vormden Hadid en TheWeeknd een koppel. Hun relatie duurde een dikke twee jaar. De muzikant kreeg daarna iets met Selena Gomez. Hadid werd de afgelopen maanden gelinkt aan basketballer Jordan Clarkson, een ex van Kendall Jenner.

Het bericht Vormen Bella Hadid en TheWeeknd opnieuw een koppel? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels