HomeNieuwsEntertainmentVoormalige ‘NCIS’-actrice Pauley Perrette beschuldigt hoofdacteur van geweld

Voormalige ‘NCIS’-actrice Pauley Perrette beschuldigt hoofdacteur van geweld

Actrice Pauley Perrette (50) werd bekend als forensisch wetenschapper Abby in ‘NCIS’, maar verliet vorig jaar de misdaadserie. Perrette laat nu op Twitter weten dat ze absoluut niet meer wil meespelen in de serie, omdat ze bang zou zijn van hoofdrolspeler Mark Harmon (67), die NCIS-agent Gibbs vertolkt.

“Nee, ik kom niet terug! Nooit! Stop alsjeblieft met het te vragen”, aldus Perrette op Twitter. Ze vertelt er ook bij waarom ze niets meer te maken wilde hebben met ‘NCIS’: “Ik ben doodsbang van Harmon, bang dat hij me aanvalt. Ik heb er nachtmerries over.”

Vervolgens postte de actrice een nieuwe Tweet, die ze later verwijderde. Daarin toonde ze foto’s waarop een crewlid genaaid moest worden aan zijn oog na een incident op de set. “Dit gebeurde er met mijn crewlid en ik vocht als een wilde om te voorkomen dat het nog eens zou gebeuren. Om mijn crew te beschermen. En toen werd ik fysiek aangevallen omdat ik ‘nee’ durfde te zeggen? Ik verloor daarnaast ook mijn job”, verklaarde de actrice.

“Blijf veilig”

Een jaar geleden maakte Perrette al bekend dat het er soms geweldadig aantoe ging op de set van ‘NCIS’, al noemde ze toen geen namen. “Ik steun al jaren anti-pest-programma’s”, schreef ze toen. “Maar nu wéét ik het, want het overkwam MIJ! Als het gebeurt op school of op je werk, waar je verplicht naartoe moet? Dat is verschrikkelijk. Ik ging weg. Verschillende fysieke aanvallen. Ik begrijp het écht nu. Blijf veilig. Niets is het waard om je veiligheid in het gedrang te brengen. Vertel het aan iemand.”

NCIS
AFP / Getty

Harmon zelf heeft nog niet gereageerd op de klacht van de actrice. Het productiehuis van de serie, CBS TV Studios, gaf wel een verklaring: “Pauley Perrette heeft het geweldig gedaan bij ‘NCIS’ en we gaan haar allemaal missen. Een jaar geleden kwam Pauley bij ons met een bezorgdheid over de werkvloer. We hebben de zaak serieus genomen en samen met haar gezocht naar een oplossing. We dragen een veilige werkomgeving bij al onze tv-shows in een hoog vaandel.”

Bron: Het Laatste Nieuws

Het bericht Voormalige ‘NCIS’-actrice Pauley Perrette beschuldigt hoofdacteur van geweld verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels