HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Sidney in tranen tijdens laatste kampvuur ‘Temptation Island’

VIDEO. Sidney in tranen tijdens laatste kampvuur ‘Temptation Island’

Sidney, de vriend van Demi, krijgt het moeilijk tijdens het laatste kampvuur van ‘Temptation Island’. Vooral haar pijnlijke opmerking over het terugkeren naar haar vriend raakte hem diep.

Vrijdagavond krijgen we het laatste kampvuur van ‘Temptation Island’ te zien. Sidney krijgt vooral beelden te zien waarop zijn vriendin Demi zich amuseert met verleider Gaetan. Niets wereldschokkends, en dus maakt Sidney zich geen zorgen.

Tot hij het derde en laatste beeld onder ogen krijgt. Daarin kijkt Demi op tegen de terugvlucht met haar vriend. “Ik heb niet zoveel zin om die vlucht te moeten doen met Sid. Ik heb ook niet zoveel zin om hem te zien. Ik weet het niet. Ik heb er totaal geen behoefte aan op dit moment”, klinkt het.

Tranen en geïrriteerd

Sidney reageert erg verbaasd en wordt tot tranens toe bewogen. “Dit had ik niet zien aankomen. Ze heeft niet zoveel zin om mij te zien. Fucking hell, man. Was die droom dat toch waar? Ik heb er echt geen zin meer in op deze manier”, zegt hij.

Als presentator Rick hem probeert te kalmeren, raakt hij nog meer geïrriteerd. “Hou alsjeblieft je mond, want je maakt me alleen maar bozer nu”, klinkt het.

‘Temptation Island’ is elke vrijdag te bekijken om 20.35u op VIJF.

 

Het bericht VIDEO. Sidney in tranen tijdens laatste kampvuur ‘Temptation Island’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels