HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Onbekende fan neemt Glastonbury-festival over

VIDEO. Onbekende fan neemt Glastonbury-festival over

De onbekende fan Alex is de onverwachte ster geworden van het Britse festival Glastonbury. Tijdens het concert van een rapper werd hij op het podium geroepen, waarna hij het publiek verbaasde door een moeilijke rap perfect uit te voeren met de nodige coole dansbewegingen.

 

Tijdens het concert van Dave op het Glastonbury Festival, trok Alex de aandacht van de Engelse rapper. Niet verwonderlijk, want de voetbalfan droeg een shirt van de Franse club PSG met de naam van de Braziliaanse verdediger Thiago Silva achterop. En laat dat nu net de voetballer zijn aan wie Dave en AJ Tracey (die niet aanwezig was op het festival) een muzikale ode brachten (met het nummer ‘Thiago Silva’).

“Geloof dat hij tekst kent”

De rapper besloot dus om iemand uit het publiek te vragen om mee te rappen, en Alex trok meteen de aandacht. “Ik geloof dat hij de tekst wel kent”, grapte Dave vooraleer Alex het podium op kwam.

Het duurde niet lang tot iedereen merkte dat Alex behoorlijk zijn mannetje kon staan. De snelle rap voerde hij woordelijk perfect uit. Het publiek ging uit zijn dak en Alex genoot zichtbaar. Dave nodigde hem vervolgens uit om backstage te genieten van de rest van zijn optreden. Ook op sociale media reageerden mensen dolenthousiast. Velen bestempelden het als “het beste moment van het hele festival”.

Het bericht VIDEO. Onbekende fan neemt Glastonbury-festival over verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels