HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Moeder van James Cooke noemde Leen Demaré ‘een kutwijf’ tijdens radio-uitzending

VIDEO. Moeder van James Cooke noemde Leen Demaré ‘een kutwijf’ tijdens radio-uitzending

De mama van ‘Gert Late Night’-presentator James Cooke heeft Leen Demaré ooit live op de radio uitgescholden. Dat vertelde hij in ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

Het hilarische moment gaat terug naar de tijd waarin MNM nog Donna heette en mensen in de rubriek ‘Jabbedabbedoe’ een prijs konden winnen als ze op hun verjaardag opgebeld werden en de naam van de rubriek uitspraken. James wilde zijn papa verrassen met zijn verjaardag en schreef hem in voor de rubriek.

Gepikeerde mama

Toen de telefoon ’s morgens rinkelde, nam de mama van James op. Leen Demaré, die nu Joe-radiopresentatrice is, vroeg of ze de papa van James aan de lijn kon krijgen. “Wie heb ik aan de lijn?”, vroeg de moeder van James. “Dat kan ik niet zeggen. Mag ik Donald Cooke aan de lijn?”, reageerde Leen. Waarop de mama van James nogal gepikeerd de telefoon doorgaf aan haar man. “Donald, het is hier weer zo’n kutwijf die haar naam niet wil zeggen”.

 

Het bericht VIDEO. Moeder van James Cooke noemde Leen Demaré ‘een kutwijf’ tijdens radio-uitzending verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels