HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Michèle Cuvelier barst live op radio in tranen uit tijdens liedje...

VIDEO. Michèle Cuvelier barst live op radio in tranen uit tijdens liedje voor overleden kindje

Twee weken geleden stierf het zoontje van ‘The Voice van Vlaanderen’-deelnemer Wannes Beernaert en zijn partner Julie. Wannes schreef een liedje voor hem dat niemand onberoerd laat.

Op donderdag 31 oktober sloeg het noodlot toe voor Wannes Beernaert en zijn vriendin Julie. Hun zoontje Foss, dat pas acht maanden oud was, kwam te overlijden. Om het verlies te verwerken, schreef Wannes, die nog deelgenomen heeft aan ‘The Voice van Vlaanderen’ en zingt bij ‘Ben Cane’, het nummer ‘Fly Young Bird’.

Mooi nummer

Studio Brussel koos het liedje uit als ‘Catch of the day’ en dus werd het gedraaid in het radioprogramma van Michèle Cuvelier. “Twee weken geleden is ongelofelijk recent. Dat is een immense tragedie. Ik vind het supersterk dat jullie hier zijn. Jullie hebben een nummer gemaakt, het is echt heel mooi”, zei ze.

Stilte

Terwijl het nummer gespeeld wordt, kan Michèle haar tranen niet bedwingen. “Sorry”, klinkt het. Na een korte stilte herpakt de 27-jarige radiopresentatrice zich. “Dit was ‘Fly Young Bird’ van Wannes Beernaert. Het is voor Fosske, zijn kindje van acht maanden, dat hij verloren is”, besluit ze.

Zet je adblocker even af om de video te kunnen bekijken!

Het bericht VIDEO. Michèle Cuvelier barst live op radio in tranen uit tijdens liedje voor overleden kindje verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels