HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Lil’ Kleine kondigt komst nieuw album aan

VIDEO. Lil’ Kleine kondigt komst nieuw album aan

De Nederlandse rapper Lil’ Kleine brengt over enkele maanden zijn nieuwe album uit. De plaat zal ‘Het album’ heten en verschijnt op 20 september. Dat maakte het ‘enfant terrible’ bekend in een video op YouTube.

Speciaal voor zijn grootste fans, en wie weet ook uit financiële overwegingen, maakt Lil’ Kleine bij zijn nieuwe album ook een Gouden Plaat. Muziekliefhebbers die nu de plaat alvast bestellen, maken kans om met hun naam op deze award te komen. In totaal is er plek voor 20.000 namen. Voor de cd dien je 18,99 euro te betalen, terwijl de vinyleditie je 27,99 euro zal kosten.

“Het krijgen van een Gouden Plaat is altijd een magisch moment dat alleen maar mogelijk is door al mijn trouwe fans. Om deze ervaring nu met hen te kunnen delen is echt heel bijzonder voor me”, aldus de rapper. Wanneer en hoe de Gouden Plaat wordt onthuld is nog geheim.

‘Drank & Drugs’

De singles ‘Het geluid’ en ‘Dichterbij je’ staan ook op ‘Het album’. Eerder bracht Lil’ Kleine, echte naam Jorik Scholten, al de albums ‘Alleen’ (2017) en ‘Wop!’ (2016) uit. In onze contreien werd hij vooral bekend door hits als ‘Drank & Drugs’, ‘Alleen’ en ‘Krantenboef’.

Het bericht VIDEO. Lil’ Kleine kondigt komst nieuw album aan verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels