HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Leen Dendievel in tranen na complimentjes van ‘Thuis’-collega’s

VIDEO. Leen Dendievel in tranen na complimentjes van ‘Thuis’-collega’s

‘Thuis’-actrice Leen Dendievel is nog steeds in de running in ‘Dancing with the Stars’. Naar aanloop van haar dansprestatie vanavond ging haar danspartner op bezoek bij haar collega’s van de populaire Eén-serie. En die hadden niets dan lof voor haar.

Vanavond zitten we al aan de zesde aflevering van ‘Dancing with the Stars’. Vijf kandidaten dingen nog naar winst en eeuwige danceroom: Ian, James, Kat, Karen en Leen. Die laatste houdt het niet droog wanneer haar danspartner Andrei een bezoekje brengt aan de set van ‘Thuis’.

Daar praat hij met Tine Priem (Tamara), Christophe Haddad (Bob) en Vanya Wellens (Femke) over hun collega en vriendin Leen. “Leen is een van onze eerlijkste collega’s, want ze zegt vaak wat ze denkt. Als het positief is, is het positief. Als het negatief is, is het negatief. Maar ze brengt het op een goede manier. Je kunt op haar rekenen”, vertelt Tine Priem. “Ze behandelt iedereen gelijk en dat is mooi”, vult Christophe aan.

Emotioneel

Hun lovende woorden komen diep binnen bij de 34-jarige actrice die transgender Kaat Bomans speelt in de Eén-soap. “Ik vind het fijn dat ze dat zeggen. Een van mijn levensdoelen is eerlijk en puur zijn”, pinkt ze een traantje weg.

Vanavond kan je Leen & co aan het werk zien. Overigens moeten de kandidaten niet alleen hun eigen dans brengen, maar kregen ze tevens de ongeplande opdracht om een gezamenlijke chachacha-marathon uit te voeren. Dat zorgde aanvankelijk voor heel wat paniek binnen de groep. Benieuwd wat het wordt!

‘Dancing with the Stars’ is elke vrijdag te bekijken om 20.35 uur op VIER.

 

Het bericht VIDEO. Leen Dendievel in tranen na complimentjes van ‘Thuis’-collega’s verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels