HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Gortdroge grijskop brengt zijn date en het internet aan het schaterlachen

VIDEO. Gortdroge grijskop brengt zijn date en het internet aan het schaterlachen

In het datingprogramma ‘First Dates Hotel’ worden twee wildvreemde mensen aan elkaar gekoppeld, in de hoop dat ze elkaar gevonden hebben. De eerste aflevering was alvast hilarisch, en dat kwam vooral door de 82-jarige Willem.

De marktkoopman uit Amersfoort werd door de programmamakers voorgesteld aan Margit (75). De twee konden elkaar meteen goed vinden, maar het was vooral de droge humor van Willem die het ijs brak.

Grote borsten

Zo bestelde hij meteen een rum-cola, omdat hij “er de dag voordien toch al enkele naar binnen gespeeld had”, was het menu voor hem veel te exquise en vroeg hij “of ze geen normaal vlees hadden”, zei hij lekker rechtuit dat Margit “grote borsten heeft”, en ging Margit helemaal kapot van het lachen toen hij zijn sigaar verkeerd aangestoken had en de longen uit zijn lijf hoestte.

Niet alleen Margit, maar ook Twitter lag in een deuk met de volmondige Nederlander. “Ik pis in m’n broek!”, “Wat een prachtkerel, die Willem”, en “Hahaha, die Willem, lekker eerlijk ook”, klinkt het onder meer.

Als het filmpje niet afspeelt, moet je je adblocker uitzetten.

Het bericht VIDEO. Gortdroge grijskop brengt zijn date en het internet aan het schaterlachen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels