HomeNieuwsEntertainmentVictor uit ‘Blind Getrouwd’: “Momenten gehad dat ik het niet meer zag...

Victor uit ‘Blind Getrouwd’: “Momenten gehad dat ik het niet meer zag zitten met Line”

Van de vijf koppels die deelnamen aan ‘Blind Getrouwd’ heeft er slechts één het avontuur tot op heden overleefd. Line en Victor zijn nog steeds getrouwd en zijn van plan om dat zo te houden. Toch hebben ze heel wat geduld moeten uitoefenen om te staan waar ze nu staan.

Maandagavond werd de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ uitgezonden. Verrassend genoeg hebben twee koppels alsnog besloten om te scheiden. Voor Elke en Tim, en Stijn en Joke is het huwelijkssprookje uit. Line en Victor zijn tot op de dag van vandaag nog steeds getrouwd.

Niet opgegeven

Toch hebben ze allebei hard moeten werken om hun huwelijk staande te houden. Victor (29) had het vooral moeilijk om de muur die Line rond zich had, te slopen. “Ik heb momenten gehad dat ik het niet meer zag zitten. Dat ik me afvroeg: wat moet ik nog doen om haar los te krijgen? Ik vond Line zo leuk. Tegen m’n natuur in heb ik me dan toch voorgenomen om het niet zo snel op te geven. Als het dan niet lukte, had ik mezelf niets te verwijten. Dat zou ik vroeger nooit gedaan hebben. Maar bon, ik ga niet alle eer opeisen. Line heeft ook veel geduld met mij gehad”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Line (29) heeft haar twijfels pas onlangs van zich af kunnen zetten. “Weet je wat bij mij een belangrijk moment was? Ik stond vorige maand in panne met m’n auto. Toen ik, in paniek, eerst naar Victor en niet naar m’n papa belde, besefte ik het: ‘Oei Line, ge hangt eraan’ (lachje)”, klinkt het.

Niet ongelukkig zonder kinderen

Over kinderen wordt nog lang niet gesproken. En het zou best kunnen dat het koppel – mochten ze getrouwd blijven – kinderloos door het leven gaat. “Ik heb geen vurige kinderwens”, maakt Victor duidelijk. “Op dat vlak zijn we ook een goeie match”, vult Line aan. “Geen van ons beiden heeft er een. Als één van ons van gedacht zou veranderen, dan bekijken we dat wellicht opnieuw, want we houden wel van kinderen. Maar ’t hoeft voor ons niet zo. Ik ga alvast niet ongelukkig zijn zonder eigen gezin”, luidt het.

Het bericht Victor uit ‘Blind Getrouwd’: “Momenten gehad dat ik het niet meer zag zitten met Line” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels