HomeNieuwsEntertainmentVictor uit ‘Blind Getrouwd’: “Als het met Line niets wordt, dan is...

Victor uit ‘Blind Getrouwd’: “Als het met Line niets wordt, dan is het zo”

In tegenstelling tot Annelies en Joris; en Jolien en Lenny, lijkt het de goede kant op te gaan tussen Line en Victor. Voor die laatste is dat een hele prestatie, want Victor had altijd wel iets aan te merken op zijn vriendinnetjes. Nu is dat niet het geval.

Aflevering na aflevering komen Line en Victor steeds dichter bij elkaar. Hoewel Line zich van nature achter een ijzeren gordijn schuilt, is Victor erin geslaagd om erdoor te kijken. “Line heeft zoals ze zelf zegt een aantal muurtjes staan. Het is aan mij om die nu steen voor steen af te breken. Het is zaak om er niet als een wildeman met de sloophamer op te vliegen. Gelukkig kunnen Line en ik daar heel makkelijk en open over communiceren”, vertelt de 29-jarige office manager in Dag Allemaal.

Niets op Line aan te merken

Maar ook Victor merkt van zichzelf dat hij veranderd is. Vroeger was hij nooit helemaal overtuigd van zijn vriendinnetjes. Nu ligt dat anders. “Het is alleszins iets nieuws voor mij. In ’t verleden had ik altijd wel iets aan te merken op een vriendin. Omdat ik er niet helemaal voor open stond, denk ik. En dan zoek je bewust naar fouten, om er een punt achter te kunnen zetten. Bij Line vind ik eerlijk gezegd geen mindere kwaliteiten”, klinkt het.

Erop of eronder

Volgende week moeten Line en Victor beslissen of ze al dan niet een toekomst met elkaar zien. “Dat gaat enorm spannend zijn natuurlijk. Als het niets wordt, dan is het zo, ik zal dat ook wel kunnen relativeren. Maar het zou wel jammer zijn”, besluit hij.

Het bericht Victor uit ‘Blind Getrouwd’: “Als het met Line niets wordt, dan is het zo” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels