HomeNieuwsEntertainmentVerpleegster die op Covid-afdeling 'té pikant gekleed' was, gaat nu aan de...

Verpleegster die op Covid-afdeling ’té pikant gekleed’ was, gaat nu aan de slag als model (foto’s/video)

Hoe zou het nog zijn met Nadia Zhukova?

Nu vraag je je waarschijnlijk meteen af wie Nadia Zhukova weer juist is. Wel, ’t is de Russische verpleegster die op een lokale Covid-afdeling wegens de warmte ’té pikant gekleed’ was.

Bijna exact een maand nadat een foto van haar (zie onderaan het artikel, red.) viraal ging, laat ze opnieuw van zich horen. Eerst bleek namelijk dat ze mogelijk ontslagen zou worden, maar na verweer mocht ze haar job als verpleegster gelukkig behouden.

En da’s niet het enige goeie nieuws dat de dame te melden heeft. Zo laat ze ook weten dat ze, naast haar werk als verpleegster, aan de slag is als model voor ZASport, een Russisch merk dat sportkledij verkoopt. In een interview op de website van ZASport klinkt het nu dat ze nog steeds niet goed weet hoe die bewuste foto zo snel viraal is kunnen gaan. “Ik herinner me dat ik terugkeerde naar huis na mijn shift en dat mensen de link naar het verhaal al met mij aan het delen waren”, lezen we op Nieuwsblad.be.

Collega had foto genomen

Ook over het bewuste plaatje geeft ze nu een en ander prijs. Zo blijkt dat een collega van haar de foto had gemaakt. “Ik herkende mezelf natuurlijk meteen en heb mijn sociale media meteen afgesloten. Ik was niet klaar voor zoveel aandacht”, klinkt het.

Nu de storm wat gaan liggen is, gaat ze dus aan de slag als model. En daar zijn al eerste beelden van. Ook nemen we even een kijkje op haar Instagram-pagina. Kijk maar:


https://www.instagram.com/p/CBm111HI40g/
https://www.instagram.com/p/CBsUcbGCxgk/
https://www.instagram.com/p/CBsUWrXCdiN/
https://www.instagram.com/p/CBm1L4Nifvf/
https://www.instagram.com/p/CBm1OP-iOfw/
https://www.instagram.com/p/B8oTVPBo1F3/
https://www.instagram.com/p/CBsjF9vIZyK/
https://www.instagram.com/p/B3Y1bv8Ad5V/
https://www.instagram.com/p/B3TnRQBAcPt/

Foto: Instagram @nadinzhuk – Bron: Nieuwsblad.be

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels