HomeNieuwsEntertainmentVéronique De Kock pakt uit met groot nieuws (foto)

Véronique De Kock pakt uit met groot nieuws (foto)

Haar volgers op Instagram weten met hun felicitaties geen blijf!

Véronique De Kock (41) en Manuel Goossens (35) maakten vorig jaar in augustus hun relatie bekend. Dat gebeurde via een Instagrampost waarin Véronique ‘uithaalde’ naar ‘de boekskes’. “Ja en, hier is hij dan. En we amuseren ons geweldig en zijn samen super happy! Ok? En laat de “boekskes” nu maar hun scoop missen. Jammmmmmmer…. mag ik dan nu men privacy terug zelf beheren?”

https://www.instagram.com/p/BX04HgzgYEi/

Sporadisch plaatste Véronique een foto van hun liefdesgeluk op het populaire sociale netwerk. Maar veel meer kregen we niet te zien van het koppel. Tot nu!

“The word is finally out”, zet ze vandaag bij onderstaande foto. En daar voegt ze enkele overduidelijke hashtags aan toe. Via #engaged en #soontobemrs kondigt ze nu dus aan dat ze verloofd is met Manuel. “We zijn alle twee inderdaad erg verheugd”, laat Manuel weten aan TV Familie. “We hebben het nieuws van onze verloving een hele tijd onder de radar kunnen houden. Want we hebben er niet meteen behoefte aan om privédingen met de hele wereld te delen. Maar Véronique en ik, we hebben het heel fijn samen. We kijken ernaar uit om officieel man en vrouw te zijn.”

https://www.instagram.com/p/Bkg7m3IAKw8/

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels