HomeNieuwsEntertainmentTweede ‘Sex and the City’ in de maak

Tweede ‘Sex and the City’ in de maak

Paramount TV werkt aan een opvolger voor ‘Sex and the City’. De iconische reeks was gebaseerd op columns van schrijfster Candace Bushnell en ook haar nieuw boek zal verfilmd worden. Daarin bespreekt ze het seksleven van vrouwen ouder dan vijftig in New York.

De fans van ‘Sex and the City’ hebben een reden om te juichen, want hun favoriete serie krijgt een kindje, of beter, een oudere tante. Paramount TV werkt namelijk aan de verfilming van het nieuwe boek van Candace Bushnell. Haar colums dienden als de basis voor de reeks over hoe Carrie Bradshaw en haar vriendinnen omgingen met relaties en seks in New York. De serie groeide uit tot een mijlpaal in de televisiegeschiedenis.

Vurige 50’ers

In de nieuwe show, die nog geen naam heeft, zullen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda niet opnieuw opduiken. Het nieuwe boek van Bushnell gaat namelijk over een nieuwe groep vrouwen, die allemaal ouder zijn dan 50 jaar. Wat wel hetzelfde is gebleven, is dat ze vanalles zullen meemaken op vlak van relaties en seks en dat allemaal in de prachtige metropool New York.

“Vroeger was het anders”, vertelt Bushnell over haar nieuw boek. “Toen wilde vijftigplus zeggen dat je richting pensioen ging. Minder werken, meer tijd spenderen aan je hobby’s. Er werd niet verwacht dat ze nog gingen sporten, nog nieuwe zaken zouden opstarten, verhuisden naar een andere staat, vrijblijvende seks hadden met vreemden of helemaal opnieuw aan hun leven zouden beginnen. Maar dat is exact hoe het leven van veel vrouwen ouder dan vijftig of zestig er vandaag uitziet”, stelt ze.

Het bericht Tweede ‘Sex and the City’ in de maak verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels