HomeNieuwsEntertainmentTom Cruise verbiedt Nicole Kidman om huwelijk van hun zoon bij te...

Tom Cruise verbiedt Nicole Kidman om huwelijk van hun zoon bij te wonen

De Amerikaanse acteur Tom Cruise wil niet dat zijn ex-vrouw Nicole Kidman naar het huwelijk van hun zoon Connor komt. Kidman is immers geen lid van de scientologybeweging.

Binnenkort trouwt Connor Cruise (24) met zijn Italiaanse vriendin Silvia. Zijn moeder Nicole Kidman zal niet aanwezig zijn op de ceremonie omdat ze een buitenstaander is van de scientologybeweging en bijgevolg niet welkom is voor Tom Cruise.

De 56-jarige acteur is al sinds jaar en dag aanhanger van Scientology en stond erop dat zijn zoon in een kerk van Scientology zou trouwen. “En Toms wil is wet. Connor volgt de mening van zijn vader. Hij aanbidt de grond waarop Tom loopt en zou nooit tegen de wil van zijn vader ingaan”, vertelt een bron aan RadarOnline.

Huwelijk verwoest door Scientology

Kidman en Cruise trouwden in 1990 en adopteerden twee kinderen, Connor en Isabella. In 2001 ging het koppel uit elkaar en trokken beide kinderen bij hun vader in. Onder zijn invloed raakten ze bekend met de scientologyleer.

Isabella (26) is onlangs zelfs ‘gepromoveerd’ tot auditor, een soort Scientology-therapeut. “Dit is wat ik miste in mijn leven. Plots vallen alle puzzelstukken samen. Ik ben dat vervelende meisje binnen de organisatie geworden dat steeds maar praat over hoe geweldig deze training is. Nu weet ik het zelf. Het is een geschenk voor mezelf en voor zoveel anderen”, klinkt het.

Volgens Kidman ligt Toms obsessie met Scientology aan de basis van hun breuk. Ze was evenmin aanwezig op het huwelijk van Isabella, die in 2015 met Max Parker trouwde.

Het bericht Tom Cruise verbiedt Nicole Kidman om huwelijk van hun zoon bij te wonen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels