HomeNieuwsEntertainment‘Timtation’ is weer hoopvol over Deborah: “Nog niet terug samen, maar het...

‘Timtation’ is weer hoopvol over Deborah: “Nog niet terug samen, maar het kan wel komen”

Tim en Deborah uit ‘Temptation Island 2018’ worden de laatste tijd erg vaak samen gespot. Hun volgers vragen zich dan ook af of er toch weer iets bloeit tussen de twee.

Deborah Leemans en Tim Wauters waren veruit het meest besproken koppel uit ‘Temptation Island 2018’. De twee leken aan het begin van het verleidingsprogramma onafscheidelijk van elkaar, maar plots knakte er iets in de hersenpan van Tim, die bezweek voor de charmes van Cherish.

Vergeven

Deborah en Tim gingen na het programma uit elkaar, maar de laatste maanden spenderen ze veel tijd met elkaar, zo bewijzen tal van foto’s van hun tweetjes op Instagram. “Zijn jullie terug samen? Zou het zo leuk vinden”, klinkt het dan ook voortdurend in de comments.

Tijd voor een antwoord, en dat gaf Tim in Dag Allemaal. “Wij komen goed overeen en doen geregeld dingen samen. Wij zijn nog geen koppel, maar ik sluit niet uit dat wij weer samen komen. Of Deborah mij dan heeft vergeven? Euh, ja”, reageert hij.

Het bericht ‘Timtation’ is weer hoopvol over Deborah: “Nog niet terug samen, maar het kan wel komen” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels