HomeNieuwsEntertainmentTim Burton is back! Netflix lost trailer van ‘Wednesday’ en verklapt één...

Tim Burton is back! Netflix lost trailer van ‘Wednesday’ en verklapt één grote verrassing (video)

Netflix heeft eindelijk de trailer gelost van Tim Burtons langverwachte ‘Addams Family’-spinoff ‘Wednesday’. Die reeks focust op de tienerdochter uit de macabere familie, die ontdekt dat haar middelbare school vol duistere mysteries zit: «Geheime genootschappen, verborgen bibliotheken een moorddadig monster: welke verrassingen komen nog op mijn pad?», vraagt Wednesday zich af. Een verrassing in de vorm van enkele onverwachte toevoegingen aan de cast, zo blijkt.

In 1991 weigerde Tim Burton nog om de wereldberoemde Addams Family naar het grote scherm te brengen, maar als Netflix aanklopt met een achtdelige reeks kan zelfs de Corpse Bride-regisseur niet weigeren. Als executive producer en regisseur van vier van de acht afleveringen had de bekendste gothic van Hollywood de touwtjes in handen. En dat is eraan te zien: de eerste trailer ruikt naar vintage Burton.

In de trailer krijgen we een eerste kennismaking met de uiterst onsympathieke puber Wednesday (Jenna Ortega) die door haar ouders (Luiz Guzmán en Catherine Zeta-Jones) op Nevermore Academy gedropt wordt. Aanvankelijk haat Wednesday de middelbare school – en haar al te vrolijke roomie – maar wanneer ze ontdekt dat de plek vol mysteries en moorddadige monsters zit, krijgt ze het aanzienlijk meer naar haar zin.

Verrassende cast

De trailer lost niet alleen de eerste beelden van afgehakte handen en explosies, maar verklapt ook enkele verrassende toevoegingen aan de cast. Zo speelt niemand minder dan komiek en acteur Fred Armison (‘Documentary Now!’, ‘Anchorman’) de geliefde Uncle Fester. Ook Cristina Ricci, die al eerder Wednesday speelde in films, duikt op als Ms. Thornhill, een van de leerkrachten van Nevermore – een cadeautje voor de diehardfans. Tot slot zullen ‘Game of Thrones’-fans ongetwijfeld Gwendoline Christie herkennen.

Wednesday is vanaf 23 november te zien op Netflix.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/tim-burton-back-netflix-lost-trailer-van-wednesday-en-verklapt-een-grote-verrassing-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels