HomeNieuwsEntertainmentTikTokker beschuldigt influencer van seksueel misbruik: «Ik werd wakker met haar hand...

TikTokker beschuldigt influencer van seksueel misbruik: «Ik werd wakker met haar hand in mijn broek»

TikTok-ster Jack Wright beweert in een openhartige video dat influencer Sienna Mae Gomez hem meermaals aangerand heeft. Gomez zelf ontkent de beschuldigingen.

In juni van vorig jaar doken er beelden op van Jack Wright die na een feestje bewusteloos in de zetel lag en betast en gezoend werd door Sienna Mae Gomez, een (destijds) goede vriendin van in het middelbaar. De beelden zorgden toen al voor verontwaardiging, maar pas nu komt de 18-jarige TikTok-ster met een statement. In een YouTube-video van 17 minuten beschuldigt hij de 18-jarige influencer van seksueel misbruik. «Het gebeurde toen ik bewusteloos was op een feestje, op de zetel. Ze ging bovenop me zitten, maakte misbruik van me en betastte me. Ik ben zo blij dat mijn vrienden haar van me af trokken», vertelt hij.

Kwetsbaar

Het incident in juni 2021 was volgens hem niet het enige moment waarop ze misbruik van hem maakte. «Als ik sliep, kwam ze mijn kamer binnen en werd ik wakker met haar hand in mijn broek. Ze wist wat mijn grenzen waren. Wanneer ik op mijn kwetsbaarst was, als ik ruzie had of sliep of bewusteloos was, maakte ze daar misbruik van. Ze wist dat ik dan kwetsbaar was. Toen ik wakker werd, haatte ik het. Ik haatte die aanrakingen en die intimiteit met haar. Ik wist dat we gewoon vrienden waren», klinkt het.

Laster

Gomez ontkent de beschuldigingen en spreekt van laster. Volgens haar hadden Wright en zij een «consensuele en liefdevolle» relatie. «Niet alleen zijn deze beschuldigingen ongegrond en vals, zijn meest recente video is tekenend voor het verhaal dat Jack en sommige van zijn vrienden hopen te gebruiken als druk om hun leugens te bevorderen. Degenen die hebben meegewerkt in deze daad van laster deden dit met de intentie om zichzelf verder te associëren met Sienna, nadat hun professionele relatie, en daarmee hun aanspraak op een deel van haar succes, werden beëindigd», luidt het in een verklaring.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/tiktokker-beschuldigt-influencer-van-seksueel-misbruik-ik-werd-wakker-met-haar-hand-mijn-broek

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels